Komora wędzarnicza 1-wózkowa 100kg(elektryczna)









|
|
Zaloguj się aby zobaczyć więcej
Komory wędzarnicze
Komory wędzalnicze produkowane przez nasza firmę umożliwiają przeprowadzenie wszystkich procesów termicznych wędlin, mięsa, drobiu, ryb oraz serów, zwłaszcza takich jak: suszenie, pieczenie, gotowanie, wędzenie ciepłe, wędzenie zimne oraz parzenie.
Komory przystosowane są do pracy w cyklu automatycznym, zapewniając wysoką jakość i dużą powtarzalność obróbki, przy minimalnym zaangażowaniu obsługi.
Mogą pomieścić od 1 do 2,3,4,6,8 10 lub 12 (parametry komór) standardowych wózków wędzarniczych o wymiarach 1000x1000x2000 mm.
Komory wędzarnicze mogą pracować ogrzewane energią elektryczną, parą wodną, olejem opałowym lub gazem.
Każde urządzenie do wędzenia składa się z następujących zasadniczych zespołów:
komory,
dymogeneratora,
zespołu przygotowania sprężonego powietrza,
szafy sterowniczej.
Przeczytaj o szczegółach konstrukcyjnych komór wędzarniczych
Czym kierowac sie przy wyborze komory wędzarniczej
Broszura informacyjna - komora wędzarnicza KWG-80-E
Brochure - smoking chamber KWG-80-E
Instrukcja obsługi sterownika MIKSTER IMAX500
Sprawozdanie z badań zawartości benzopirenów w kiełbasie
Informacja online:
MSN Messenger
Skype